Politie zoekt BMW in verband met gewonde vrouw

Normal 2019 04 23 politieauto mercedes pm008
Afbeelding: Politie

De politie stelt een onderzoek in naar een incident waarbij een 35-jarige Oekraïense vrouw steekwonden heeft opgelopen. Het slachtoffer werd vrijdagmorgen rond 7.40 uur lopend op de A76 aangetroffen. Zij is voor behandeling per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Het gaat vermoedelijk over een incident in de relationele sfeer. De vrouw zou naar aanleiding van een ruzie in de auto zijn gestoken door haar partner. De politie is op zoek naar een donkerkleurige BMW met Oekraïens kenteken. De politie komt graag in contact met personen die de vrouw uit de BMW hebben zien komen of meer informatie hebben. Zij worden gevraagd contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem te melden bij M. 0800-7000. Er is een Burgernetbericht verstuurd over een aangetroffen mes in Susteren. Nader onderzoek heeft uitgewezen dat dit geen verband houdt met deze zaak.

Dit artikel verscheen eerst op SittardNu.nl

Adverteren op HorstActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op HorstActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Horst aan de Maas
09:46

16° C

Heldere lucht

0.45 km/h

89%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief